toate sectiunile Rol.ro

,,Camelia Potec. În căutarea viitorilor campioni" - concursul național de înot (9-10 iulie)

,,Camelia Potec. În căutarea viitorilor campioni" - concursul național de înot (9-10 iulie)
În perioada 9-10 iulie va avea loc cea de-a treia ediție a concursului național de înot ,,Camelia Potec. În căutarea viitorilor campioni".

Concursul va avea loc în București la Stejarii Country Club, și se adresează copiilor cu vârste între 9 și 11 ani, băieți și fete, care sunt membri într-un club de înot înregistrat la Federația Română de Natație și Pentatlon Modern.

Înscrierile vor avea loc până marti, 5 iulie. Cei mai talentați copii vor fi aleși și monitorizați de Camelia Potec, în același timp ei vor beneficia de două cantonamente de o săptămână la Stejarii Country Club.

Iată ce a declarat ea: ,,Prin intermediul acestei competiţii ne dorim să oferim ocazia juniorilor talentaţi să îşi demonstreze calităţile şi să descopere atmosfera unui concurs naţional de amploare. Sperăm să reunim cât mai mulţi copii, din toată ţara, care merită să fie îndrumaţi spre a deveni campionii de maine care vor urca steagul României pe podiumurile concursurilor internaţionale".Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)
Cele mai citite stiri azi

© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017